Kategórie
 
 
 
 
 

Cyklistické oblečenie ALÉ - jar a leto 2021

Blog
07.05.2021

Autor: Bike Union     Čítanie na: 2 min.

Talianska značka cyklistického oblečenia ALÉ Cycling vyrába cyklistické dresy najvyššej kvality. Novú kolekciu na jar a leto 2021 charakterizuje použítie len tých najkvalitnejších materiálov, precízne  spracovanie, originálny grafický dizajn, pestré farby a fluorescentné detaily pre lepšiu viditeľnosť a bezpečnosť. Nová kolekcia kladie dôraz na avant-gardné trendy, tiež použitie ECO materiálov z recyklovaných zdrojov, ale aj použitie hightech tkanín. Spoznajte novú kolekciu a zistite, ktorý kúsok je pre vás ten pravý.

Cyklodresy a cyklistické oblečenie Alé cycling

Cyklistika so štýlom a highend technológiou R-EV1

Rad R-EV1 je to najlepšie od značky ALÉ. Kúsky z tohto radu sú agresívne no zároveň elegantné. Sú výsledkom dlhodobého vývoja a výskumu. Použité sú progresívne materiály so špeciálnou povrchocou úpravou  všetko, preto, aby vám pomohli podať maximálny výkon.

Novinkou v kolekcii je dres Silver Cooling, ktorý je vďaka látkam v strieborných priadzach antibakteriálny a protizápachový. Zároveň efektívne odvádza prebytočné teplo a udržuje konštantnú teplotu tela.

Cyklodres Ale R-EV1

Dámsky cyklodres Ale R-EV1Pánsky cyklodres Ale R-EV1

Vrchol výskumu a technickej úrovne PR-S

Kolekcia PR-S je výsledkom dlhodobej spolupráci s profesionálnymi tímami a stelesňuje vrchol výskumu a technickej úrovne. Maximálny výkon a a pohodlie na akúkoľvek vzdialenosť. Systém ALÉ Body Mapping kladie dôraz na správnu kombináciu textílií vzhľadom na potreby priedušnosti pri odvode tepla  alebo ochrany voči vetru. Kúsky z kolekcie PR-S obliekajú aj profesionálne tými z UCI Word Tour.

Pánsky cyklo dres Alé cycling PR-SDámsky cyklo dres Alé cycling PR-S

Naozaj štýlové cyklodresy GRAPHICS PRR

Toto je naša srdcová záležitosť. Kombinácia technológie, inovácií, ergonomického strihu, ľahkosti a priedušnosti, výrazných vzorov a farieb. S novou kolekciou SS 2020 prichádza aj "zelená" možnosť pre všetkých ekologicky zmýšlajúcich cyklistov. Odevy Green Road sú vyrobené z 90% recyklovaných materiálov - tkanín z plastov - s minimálnym dopadom na životné prostredie. Táto kolekcia je zrkadlom zodpovednosti voči našej planéte, na ktorej nám skutočne záleží. Naozaj štýlové cyklodresy pre mužov aj ženy nájdete v kategórii letné cyklistické dresy.

Dámsky cyklodres Alé cycling PR-RPánsky cyklodres Alé cycling PR-R

Ružový dámsky cyklodres Alé cycling PR-R

Tradičný prístup a pohodlný strih SOLID

Kolekcia s tradičným prístupom a pohodlným strihom, obsahuje ľahké, univerzálne kúsky tak, aby vyhoveli potrebám všetkých cyklistov. Ponúka vynikajúci pomer medzi výkonom a cenou.

Dámsky cyklodres s kvetinovým vzorom Alé cycling SolidPánsky modrý cyklodres Alé cycling Solid

Ochrana pred teplom a UV - KLIMA

Najnovšia kolekcia dresov navrhnutá špeciálne pre ochranu jazdcov pred teplom a UV lúčmi. Dresy Klima poskytujú priedušnosť a sviežosť pri ich nosení aj v tých najteplejších letných dňoch.

Vzdať hold tradícii - Classic

Rad Classic je navrhnutý tak, aby vzdal hold tradícii cyklistiky, a je venovaná tým, ktorí sa chcú podeliť o jej ducha, identitu a hodnoty.

Retro cyklodres Alé Classic

Nepremokavé a ľahko zbaliteľné termo oblečenie KLIMATIK GUSCIO

Kolekcia nepremokavých, ľahko zbaliteľných termo oblečení, vest a ľahkých búnd. Vysoko reflexné prvky na chrbte zlepšujú viditeľnosť v prípade zhoršených svetelných podmienok a extrémnych poveternostných podmienok. S kúskami oblečenia z tejto série neexistuje nič také ako zlé počasie. Kúsok, ktorý by nemal chýbať vo vašom šatníku je cyklovesta z tejto kolekcie.

Nepremokavé cyklooblečenie Alé KLIMATIK GUSCIONepremokavá cyklobunda Alé KLIMATIK GUSCIONepremokavá cyklovesta Alé KLIMATIK GUSCIO

Nová kolekcia pre nadšencov OFF-ROAD GRAVEL & MTB

Vášeň, ktorá sa stala kolekciou. Nová kolekcia pre Gravel a MTB kombinujú prvky pohodlia a odolnosti, s prvkami odolnými voči oderu, s veľa vreckami, aby ste aj tú najdlhšiu jazdu mohli absolvovať v čo najväčšej pohode.

MTB cyklooblečenie Alé Off Road Gravel and MTBDámske MTB cyklooblečenie Alé Off Road Gravel and MTB

Gravel cyklooblečenie Alé Off Road Gravel and MTBDámske gravel cyklooblečenie Alé Off Road Gravel and MTB

Pre všetkých, ktorí dávajú do toho maximum - TRIATHLON

Počuli sme, že triatlon ukáže to, čo v človeku skutočne je. Ak nie ste dostatočne motivovaný, ak neviete, čo znamená utrpenie, chápeme, možno triatlon nie je pre vás. Ale všetci, ktorí dávajú do toho maximum, budú potrebovať to najlepšie na zmiernenie utrpenia.

Triatlonová kombinéza Alé Triathlon

Pozrieť produkty ALÉ v e-shope BIKE UNION

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia