Kategórie
 
 
 
 
 

Wilier GTR Team - bicykel strednej triedy

Blog
16.12.2019

Či už pretekáte alebo nie, GTR TEAM je zameraný na jazdca, ktorý potrebuje bicykel na všestranné použitie. Ľahký a responzívny pre jazdca, ale pohodlný a univerzálny pre tých, ktorí radi jazdia na bicykli bez stresu.Wilier GTR Team je cestný bicykel Granfondo s uhlíkovým rámom strednej triedy a ako taký patrí medzi najobľúbenejšie modely legendárneho talianskeho výrobcu. V mnohých ohľadoch je za bezkonkurenčnú cenu. Aj preto, že má vlastnosti ktoré výrazne presahujú jeho kategóriu. GTR Team chce byť nielen najlepší na trhu, ale aj váš bicykel.

Technológia rámu

Rám bicykla Wilier GTR Team je založený na vysokomodulovom uhlíku Mitsubishi 46TON UD – doplnený  s flexibilnejšímy tkaninamy  Torayca z uhlíkových vlákien pre dokonalý pomer tuhosť / pohodlie. Rám tiež má takmer všetko, čo  špičkoví predstavitelia z hľadiska charakteristík. Zadná stavba má asymetrický systém, integrovaný do všetkých strán, zúženú hlavovú trubku, stredové lisované ložíská, IFP(integrated frame protektor), a je tu aj návarok pre predný prešmyk.

GTR Team je založený na úplne inom fromovom dizajne ako jeho predchodcovia. Očividne má oveľa tuhšie a aerodynamickejšie usporiadanie ako jeho slávni predchodcovia. Tvary rámov a rúr sú navrhnuté individuálne pre každú veľkosť, čo je úplne jedinečný štandard v tejto kategórii. Do rámu GTR Team vôjde aj plášť šírkou 28 mm a získal integráciu so špeciálnymi Shimano Di2 a Campagnolo EPS riadiacímy systémamy. Podobne ako jeho veľkí bratia, aj vidlice tímu Wilier GTR sú už integrované a podľa trendov tento rám je stavaný pre sedlovky s priemerom 27,2 mm. Okrem toho boli na vidlicu bicykla pridané podložky na tlmenie vibrácií, čo zvyšuje pohodlie a komfort.

Najdôležitejším faktorom pre GTR Team je pohodlie. Je to super pohodlné, mierne aerodynamické, charakteristické pre top kategórie a technologicky riešenýtaliansky cestný bicykel Granfondo.Tento bicykel je nielen prémiový, ale aj cenovo dostupný za prijateľné ceny.

Wilier GTR Team je k dispozícii v šiestich veľkostiach a dvoch pekných farebných variantoch.

Vybavenie

GTR Team nie je žiadny žart, prichádza s vynikajúcimi sadami: Shimano 105, Ultegra, Ultegra Di2 a Campagnolo Potenza, vrátane kolesami: Shimano RS100, Fulcrum Racing 500 a Campagnolo Calima.

Komu to odporúčame?

Ak komfort a vynikajúca cena je pre Vás najdôležitejšia, tak by ste mali silno uvažovať o kupe tohto bicykla.Poznámka: Bicykle sa objednávajú individuálne pre vašu veľkosť, s voliteľnými variantami výbavy a farbami a dodáva ich výrobca. Dodacia lehota je zvyčajne tri až štyri týždne, ale skôr, ako zadáte objednávku, určite určíme očakávaný čas prijatia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia