Kategórie
 
 
 
 
 

Wilier Montegrappa - vstupný model do sveta cestnej cyklistiky

Blog
17.12.2019

Wilier Montegrappa - vstupnú model do sveta cestnej cyklistikyAutor: Mgr. Kristóf Tóth    Čítanie na: 2 min.

Wilier Montegrappa je hliníková verzia modelu Wilier GTR Team. Montegrappa je jednou z najznámejších talianskych hôr a Wilier Montegrappa nás povzbudzuje, aby sme si ho raz spolu vyšlapali.

Technológia rámu

Tento vynikajúci hliník 6061 T6 s dvojitou double butted stenou je formovaný technológiou hydroformovania. Bol vyvynutý spoločnosťou Wilier s obvyklým vysokým stupňom starostlivosti. Rám Montegrappa je tuhý a ľahký, váži len o málinko viac ako rám karbónových modelov na základnej úrovni to všetko za výrazne nižšiu cenu.

Ide však o to, že Montegrappa je v skutočnosti ekvivalentom hliníkového rámu Wilier GTR Team. Ich geometria sa zbližuje, rovnako ako ich kostrový charakter. Integrované bovdeny a kráľovské riešenia - to všetko vo vstupnej kategórii! Kvôli cene sa Wilier Montegrappa okamžite stal lídrom na trhu. Hliníkový rám je dodávaný s karbónovou vidlicou pre vyšší komfort a pohodlie. Rám Wilier Montegrappa evokuje starodávne tradície legendárnej značky, ktorá ju kombinuje s nekompromisnou technológiou - formou i prevedením.

Vybavenie

Montegrappa je k dispozícii na Shimano Tiagra ku kterému sa v roku 2020 pridajú vlastné kolesá Wilier.

Komu to odporúčame?

Pre tých, ktorí nehľadajú kompromisy. Montegrappa tiež ponúka taliansky prémiový pocit v základnej kategórii za neuveriteľnú cenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia